Paul GABOR – ILIESCU

Uncategorized

Autor, antreprenor, realizator și prezentator TV, terapeut, profesor, inginer

Paul este antreprenorul care a înțeles importanța descoperirii de sine și evoluției, drept pentru care a studiat și / sau a fost inițiat în Analiza Tranzacțională, Vindecare prin Comunicare Conștientă, Metoda Silva, ReiKi, PranaNadi, Yumeiho, Feng Shui, Metoda Călătoria (The Journey), Școala Misterelor. Este Tehnician Nutritionist, Consilier de Dezvoltare Personală, practician ‘Călătoria’ și alte terapii energetice și profesor pentru ‘Modern Mystery School’.

Realizator al emisiunii ‘Împreună Pentru Natură®️’ la Canal 33 și Inițiator al grupului ‘ROnaștere®️’, Paul și-a asumat misiunea de a contribui la evoluția oamenilor și s-a dedicat unui altfel de căutare, cea întregită, a spiritului, legată concret în lumea în care trăim.

În viața de zi cu zi, pornind de la formarea ca inginer de autovehicule, a parcurs mai multe etape de căutare. A obținut titlul de ‘Master of Science în Management Energetic și Inginerie Mecanică’ la International Technological University, împreună cu universitățile tehnice din Padova, Atena, Munchen, Bruxelles, Cluj si Brașov. A parcurs mai multe cursuri sau școli și acum colaborează cu ‘MAI Academy®️’ și cu ‘Modern Mystery School – Advanced Spiritual Training’ – cunoaștere în tradiția Regelui Solomon.

„Sunt Paul Gabor-Iliescu și arăt, celor la care ajung, lumina acolo unde ei nu o (mai) văd, și, prin cunoaștere și experimentare, îi ajut să fie versiunile lor cele mai bune!”

Leave a Comment